İki kişi ölmüştü: Kurşunlanan kahvehane Ultraslan tribün liderinin çıktı

Güngören'de dün akşam silahlı saldırı düzenlenen kahvehanenin Galatasaray tribün lideri İslam Gündüz'e ait olduğu öğrenildi. Saldırıda, olaydan habersiz, iki kişi hayatını kaybetti.

Gündem 1 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Güngören’in Tozkoparan Mahallesi’nde bulunan bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıya içerdekilerinde karşılık vermesiyle çıkan çatışmada, olayla alakalı olmadığı öğrenilen iki kişi hayatını kaybetti. 4 kişinin de yaralandığı çatışmanın yaşandığı kahvehane, Güngören Kaymakamlığı’na oldukça yakın bir yerde bulunuyor.

Kahveyi işleten kişi Galatasaray’ın tribün liderlerinden

30 Ağustos akşam saatlerinde saldırıya uğrayan kahvenin işletmecisi Galatasaray’ın en büyük tribün grubu olan Ultraslan’ın liderlerinden İslam Gündüz. Yerel kaynaklar, aynı kahvenin bu yıl içinde üç kere daha saldırıya uğradığını söylüyor.

Saldırıda ölen Burak Kan.

Öte yandan saldırıda ölen iki kişiden biri olan Burak Kan’ın, kayınpederinin çay içme teklifiyle kahvehaneye gittiği öğrenildi. Beşiktaş taraftarı olan Kan’ın, cenazesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Olay, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’nin taraftar grubu lideri Cem Gölbaşı’ya yapılan silahlı saldırıyı akıllara getirdi.

Şüphelilerden biri gözaltında

Olayın yaşandığı sokak polis ekipleri tarafından araç ve yaya trafiğine kapatılırken, yapılan çalışmalar sırasında olay yerine yakın bir binanın içinde bulunan bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin de yaralı olduğu ve hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerde olay yerinde çok sayıda kovan bulundu.

Sedat Şahin, Devlet Bahçeli'yi ziyaret ettiSedat Şahin, Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.